Min dejlige datter går i 1 klasse.

For 1/2 år siden skiftede hun af flere årsager skole – og på den nye skole har de 4 timers idræt hver uge indtil 7. klasse – skønt! En anden tradition er, at de løber “klassetrinet” som runder om skolen før hver gymnastik start. De vil sige 1 klasse løber 1, 2. kl. 2 o.s.v.

Det har givet hende smag for løb og flere gange har vi aftalt vi måtte ud at løbe – altid kom der noget i vejen!

Men i lørdag gjorde vi det og hun var rigtig sej – 40 min. var vi ude – hun havde selvfølgelig gå pauser – medens undertegnede tog intervaller, trapper el. lign – så alt i alt god træning for os begge og super hyggeligt – det har vi aftalt at gøre 1 gang om ugen nu – og vi glæder os allerede.

Dejlig måde at være sammen med sine børn på – det kan kun anbefales! og næste gang husker jeg at tage et billede..